HaRBiCiK {***KRAL***}
Mesaj Sayısı : 161 Nerden : Diyârßâkır Lakap : ÇöKeLTiCi (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : FıRâT (S.ADIM) : KâYâ (YAŞIM) : SâLLâ (NERELİ) : DíYâRßâKíR (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : (AVATAR) : Ruh Hali : Hayvanım : (Seviye) : Rep Puanım : 6950000 Kayıt tarihi : 15/09/08
| Konu: G.Birliği hazırlıkları tamam C.tesi Eyl. 20, 2008 7:55 am | |
| Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'de cumartesi günü Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Teknik direktörümüz Luis Aragones yönetiminde, Samandıra'daki kamp merkezinde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertlilerin taktik çalışmalar yaptıkları bildirildi.
Sarı-lacivertlilerin, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından, pas çalışmaları ve dar alanda taktik antrenman ve şut çalışmaları yaptıkları kaydedildi.
Futbolcuların akşam saatlerinde tesislerde biraraya gelerek, Gençlerbirliği maçı için kampa girecekleri belirtildi.
Bu arada şut çalışması sırasında Aragones'in, Mert Günok'un koruduğu kaleye çektiği ve 90 diye tabir edilen yerden gol olan şutunun futbolcular tarafından alkışlandığı kaydedildi.
-SEMİH'İN MR'I ÇEKİLDİ-
Sol ayak bileğinde darbeye bağlı kısmi bağ incinmesi olan Semih'in, MR'ının çekildiği bildirildi.
Semih'in yanı sıra, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Josico'nun da antrenmana katılmadığı, Alex ve Edu'nun salonda çalıştığı belirtildi.
Takımla birlikte antrenmana başlayan Deivid ve Vederson'un ise daha sonra takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde saha kenarında koşu yaptıkları ifade edildi. | |
|
{Aşık}{Kul} *(YENİ-ÜYEMİZ)*
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 29 Nerden : hEladan (ENERJİ) : (REPP) : (PAYLAŞIM) : (TAKIMI) : (ADIM) : _DOLDUR_ (S.ADIM) : _DOLDUR_ (YAŞIM) : _DOLDUR_ (NERELİ) : _DOLDUR_ (KANKA\'LIK) : (SİTE GÜCÜ) : Rep Puanım : 100 Kayıt tarihi : 09/09/08
mEkAnN mEkAnN: 12
| Konu: Geri: G.Birliği hazırlıkları tamam C.tesi Eyl. 20, 2008 4:37 pm | |
| | |
|